Типове интериорни бои и особеностите им

Типове интериорни бои и особеностите им

В селекцията на интериорни бои и изграждането на обща концепция, преди всичко трябва прецизно да проучите пазара и какви типове интериорни бои се предлагат . Дали стените ви да бъдат лъскави с металически нюанси , да изглеждат сатенено фини , игриви плътни пастели или пък пресъздаващи венецианска мазилка, зависи от интериорните бои. Направете си визия какъв тип стени желаете . Интериорният дизайн е комбинация от изкуството цел развитие на подходящи среди за живот. Както хората прогресират , узряват и променят така и пространствата , които обитават изпитват наложителност постоянно от нещо променящо , в течение с актуалното . Първоначалният ход в пресъздаването на постройките е намирането на нов цвят интериорни бои за зида . Винаги се оказва не само най- изменящия процес , а и основната съставка за създаване на нов интериорен дизайн. Хубаво е да сте информирани , че освен уникалните градивни идеи и качественото изпълнение на плана от безспорно значение е и типа боя. Capbg вече пет години донася българския пазар италиански стоки за боядисване , с доказано име и качество. Продуктите им се продават във всички вериги магазини за ремонтни дейности в България , а през последните две години търговските им обмени се повишават два пъти . Фирмата производител е в състояние да ни представи огромен асортимент за всеки вид сграда .

Миещи бои

Страхотна подобна идея , която може да откриете в Capbg са миещите материали . Идеална покривателна способност и активизирано изсушаване я правят съвместима за поставяне с машина или на ръка . Излъчва топла обстановка и придава завършеност на интериора . Продуктът е подходящ за съчетание с всички възможни зидове и страхотна за комбинация с други материали , което би направило атмосферата приятна.

Ефектни интериорни бои 1
Ефектни интериорни бои

Да пристъпим към действие. С пистолет или четка ?

Ако спрете своя избор на четка за намазването на интериорни бои, е нужно да се да се предпазите от опасността от зацапване . Поставянето на боя винаги започва от тавана. Обгърнете с найлон тавана и пода, за да не не достигне там боя. Пистолетът също е много комфортен за работа метод, най-много използван във вътрешния дизайн на стари сгради . Разнася продукта равно, което обещава малък разход на материал . Изисква цялостно скриване на заобикалящите предмети, поради този факт не е препоръчително за ремонтна дейност на нови сгради .

Класа в дизайна

Душевните ни вибрации и особености са отличителен белег едновременно стила ни в живота, така и визията в интериора . Изискванията на различните видове пространства за подходяща за разнообразни цветови нюанси . В дневната прекарваме най-често време с с най-близкото си обкръжение. Светлите интериорни бои са най-подходящи и ползвани. Детската стая може да бъде с интерактивен дизайн . Наситените и светли тоналности привличат слънчевите лъчи в стаята, така че ако сте фен на слънчевата светлина тези тонове ще пасват страхотно във вашата стая . Знаете ли, че в стаите, където спим , обитаваме най-дълъг период от денонощието. Заради това е хубаво тоновете да бъдат в компилация с личностните ни черти . Червените тонове най-силно се отличават с енергия , бодрост и динамика. Нестандартни за жилищни пространства, харесвани по-скоро за обзавеждане на барове. Лилавото символизира мистика , страст и извисеност . Прекрасни за ползване интериорни бои за спални , както и за спортни терени . Синият нюанс символизира доверие, истина и непорочност. Зеленото се смята за символ на природа , растеж и здраве. Заражда усещане за нежност и баланс. Добра боя за боядисване на дневни, работни среди, училища. Жълтите цветове означават наслада , надежда , духовно извисяване , светли мисли . Страхотно пасващи на хора с жизнерадостно настроение в светлите ярки разновидности . По-тъмните бежово кафяви бои постигат класа и моден шик в осъществяването на интериора.

Ефектни интериорни бои 2
Ефектни интериорни бои

Колко слоя боя са ни необходими ?

По никакъв начин не е възможно получаването на плътен цвят с нанасяне веднъж на боята. Във всеки случай е наложително второ или трето нанасяне за постигане на желания интериорен цвят . За по-тъмните бои два пъти са приемливи , а за по-светлите три-четири. При условие че проектът за интериора е лично ваш , вие сте хората които идеално знаят това колко трябва да бъдат слоевете материал.

Изключително добри интериорни бои 3
Изключително добри интериорни бои

Иновацията Енканто

Безспорна тенденция в интериорните бои в Италия е Енканто. Измислена на базата на вода и с сменящи се от слънцето цветови гами . Приложима е в голям брой пространства , поради кадифения ефект , който придава . Енканто са последна новост в интериорни бои, тепърва стъпваща на българския пазар.

Декоративни бои

Класика в жанра продължават да бъдат декоративния тип интериорни бои. С металическия си ефект размесен с фин кварцов пясък става не просто във фон, а и в разкрасителен щрих на интериорния изглед на вашия дом. Характеризира се с висока стабилност , поради пречупващите си частици. Състава на багрилната смес я прави лека за шлайфане и полиране. Перленият емайл стои идеално съчетан с орнаменти от обзавеждането в златисто и сребърно.

Разновидности интериорни бои 4
Разновидности интериорни бои

Какво още в Capbg

Не забравяйте да хвърлите едно око на офертите на фирмата за външни бои за повърхности , които са способни да довършат цялостната представа за вашия проект. Вижте още:

бои и лакове за дърво
боя за дърво
грунд за метал
латекси
фасадни бои
цветни лакове за дърво
боя за дърво на водна основа
дишаща боя
безвредна боя
боя за детска стая
екологична боя

Разновидности интериорни бои 5
Разновидности интериорни бои
Огромно разнообразие от интериорни бои 6
Огромно разнообразие от интериорни бои
Най-добрите интериорни бои 7
Най-добрите интериорни бои
Качествени интериорни бои 8
Качествени интериорни бои
Качествени интериорни бои 9
Качествени интериорни бои
Разновидности интериорни бои 10
Разновидности интериорни бои
Каталог интериорни бои 11
Каталог интериорни бои

Миещи бои
Да пристъпим към действие. С пистолет или четка ?
Класа в дизайна
Колко слоя боя са ни необходими ?
Иновацията Енканто
Декоративни бои
Какво още в Capbg

Leave a Reply