Любопитни съвети , с които не сте били запознати относно летните гуми

Любопитни съвети , с които не сте били запознати относно летните гуми

Сериозната важност на летните гуми

Безсъмнено е, че летни гуми са една от най-главните съставляващи части на колата и категорична причина за това по какъв начин тя ще се позиционира на шосето – летните гуми имат безгранично многообразие , както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на дадените характерности . Статистиките сочат , още много водачи на автомобили търсят летни гуми онлайн и желаят да намерят модерен сервиз, където по най-лесния начин летните гуми да бъдат сменени.

Летни гуми от гамата на SYRON – Race 1 Plus

Летните гуми SYRON Race 1 Plus са летни гуми със състезателен характер. Те са съставени от широки проводници за отстраняване на водата и цеви по раменните плоскости за странично отстраняване на водата. Този тип летни гуми е съставен от допълнително голям скоростен индекс и уголемена трайност на вътрешната структура, като гарантира запас от защитеност при опасни обстоятелства.

Летни гуми препоръчания производител SYRON

Безсъдържателно е да се чудите или смущавате за това какъв тип летни гуми да предпочетете , тъй като ние Ви предоставяме летните гуми на SYRON. С тях си осигурявате спокойствие и класа. Летните гуми на фирмата SYRON включват безкрай предимства преимущества на съответните условия пред останалите съперници . Очебийно е , че нерядко на шосето има предпоставки да се породят неподозирани и неблагопроятстващи ситуации.

Огромно разнообразие от летни гуми 1
Огромно разнообразие от летни гуми

Летни гуми SYRON – предложения

Продуктовата гама за леки и 4х4 летни гуми на фирмата SYRON съдържа три особени типа летни гуми: Race 1 Plus, BlueTech и Cross 1 Plus.

Летни гуми SYRON – добавъчни достойнства

Невъзможно е да не обърнем внимание и на наличието на още множество привилегии на летните гуми SYRON по отношение на техните конкуренти, а именно наличието на: четири обширни водни тръби , които дават гаранция за спокойствието Ви при вече отбелязания аквапланинг; полегати, кръгообразни раменни повърхности, които се засягат незначително от пътната лента и с помощта на които се прецизира шофирането и се ограничава вероятността от някакво сериозно обезобразяване; иновативната сликова смес, която прецизира возенето на незасъхнала и суха настилка; ефикасен дизайн, с помощта на който се реализира еднакво разположение на натиска при завой и права, което обаче от своя страна прави изхабяването на летните гуми по-равно . Летните гуми на марката SYRON включват други особени и значими особености . Допирната плоскост на летните гуми, прецизираща отклоняването на водата; сместа на предпазителя, която спомага за по-доброкачествено сцепление в изненадващи обстоятелства; системата, която намалява деформирането на повърхностите на предпазителя на летните гуми при обичайно товарене и внезапно спиране – това са все неща, които съвместно с изброените до този момент такива, правят търговеца на съответните летни гуми изключително съревнователен и висококачествен , което от своя страна е причината да се конкурира ефикасно с най-авторитетните марки в сферата като GOODYEAR, FULDA, KLEBER, FIRESTONE, YOKOHAMA ,HANKOOK и други. Заслужава уважение и обстоятелството , че при изработката на летните гуми на SYRON се използват доста по-фини материали, което свежда тежината на летните гуми до минималното . Това дава възможност за по-обемен пробег и по-ограничен харч на гориво.

Най-добрите оферти за летни гуми 2
Най-добрите оферти за летни гуми

Летни гуми от производителя Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 осигуряват доста по-задоволително изхабяване на предпазителя и по-кратковременен спирачен път на сухи и мокри пътни ленти , помагайки на шофьорите да владеят ситуацията и да се любуват на пътуването . Системата Active braking на тези летни гуми увеличава допирната повърхнина и сцеплението при спиране, скъсявайки спирачния път. Нещо повече, модерната Grip booster система и лепилото от смола за лепкавкост, гарантират подобрено сцепление в моменти на спиране. Структурата на летните гуми е подсилена и в същото време олекотена. Гамата обхваща 41 типа от 17 до 20 инча.

Разновидности летни гуми 3
Разновидности летни гуми

Летни гуми от гамата на производителя Maxxis

Maxxis е една от най-големите и сполучливи фирми в интернационален мащаб. Още от формирането си през 1967 година, марката се развива перманентно в тон с на-новите технологии и тенденции на пазара, за да подсигури комфорта и сигурността на водачите . Разнообразните разновидности  летни гуми на Maxxis състоят се от разнородни характеристики и плюсове . Някои от летните гуми са със специална конструкция, която ги превръща в особено устойчиви , и имат сравнително продължителен живот, даже и при неточно изхабяване. При различни видове летни гуми Maxxis повечето ламели в водещите проводници и раменните повърхности увеличават сцепението при сняг и кал. Същестуват и летни гуми с практичен каркас, които подобряват контрола и спокойствието на пресечен терен.

Летни гуми Syron – водещи привилегии

Главно превъзходство на летните гуми на SYRON е, че в действителност с тях подчертано се понижава евентуалността за пораждането на аквапланинг или по-достъпно казано, т.нар. хлъзгане по вода. Ситуацията е такава , тъй като летните гуми на SYRON са с значително ограничени степени на звук, лукс при каране , сцепление и поведение в завой. Сигурността на шосето е най-ценното нещо, от което има нужда един шофьор. В допълнение , SYRON са от онези търговци , които вмъкват в индивидуалните си модели съвременната методика “COOLING EYE TEHNOLOGY”. Чрез нея гумата се охладнява като една оригинална защита против нейното нагряване . Последицата от това е, че летните гуми механически стават използваеми за още по-сериозен пробег и значителна твърдост даже и при управление с повишена скорост.

Най-добрите оферти за летни гуми 4
Най-добрите оферти за летни гуми

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – интересни неща относно доставчика Dunlop

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са новите свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те проявяват образцово сцепление и подвижност и осигуряват по-ускорено преминаване по тестовата отсечка. Тези летни гуми включват смес на предпазителя със смола за по-добро сцепление на сухо и влажно ; по-големи външни рамена за по-успешно сцепление в завой; къси спирачни блокчета, които намаляват спирачния път, най-вече при значителна скорост; пластична жилка на коланите, които гарантират по-благоприятна обратна връзка с пътната настилка и акуратно управление. Летните гуми Sport Maxx RT2 са безспорен експерт, когато става въпрос за сцепление и прецизност на карането – това ги прави съвършен избор за ситуации , в които се иска върхово представане и високо скоростна реакция. Летните гуми остават предани на философията на Dunlop “Forever Forward”, като демонстрират обещанието на фирмата да създава вълнуващо впечатление от придвижването . Гамата включва размери от 17 инча до 21 инча.

Оферти за летни гуми 5
Оферти за летни гуми

За да завършим темата

Ние от Летни гуми ООД сме представители на фирмата за нашата държава и ви предлагаме много елитни и достъпни оферти ! Повярвайте на офертите на Летни гуми ООД! Освен нашите съвети за летни гуми обърнете внимание на :

гуми
Автогуми
зимни гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Разнообразие от летни гуми 6
Разнообразие от летни гуми
Изключително качествени летни гуми 7
Изключително качествени летни гуми
Вижте летни гуми 8
Вижте летни гуми
Изберете нашите  летни гуми 9
Изберете нашите летни гуми

Сериозната важност на летните гуми
Летни гуми от гамата на SYRON – Race 1 Plus
Летни гуми препоръчания производител SYRON
Летни гуми SYRON – предложения
Летни гуми SYRON – добавъчни достойнства
Летни гуми от производителя Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
Летни гуми от гамата на производителя Maxxis
Летни гуми Syron – водещи привилегии
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – интересни неща относно доставчика Dunlop
За да завършим темата

Leave a Reply