Дрехите Jack and Jones – прочути в целия свят, но непознати у нас – мнения за дрехите Jack and Jones

Дрехите Jack and Jones – прочути в целия свят, но непознати у нас – мнения за дрехите Jack and Jones

Срещали ли сте страхотните дрехи jack and jones? А компанията , която предлага дрехи jack and jones изобщо ? Независимо от това, че в България компанията да не е в редиците на най-популярните , си струва да да узнаеш повече за продуктите й и да намериш най-удачните сред тях, които са присъщи на твоята същност и светоусещане !

Серията дрехи Jack and Jones Vintage Originals

Дрехите Jack and Jones Originals са подтикнати от градската поп култура – стилът е любопитен и различен , от него струи радост , а инспирацията за тях е почерпено от най-модерните течения. Те са с високо качество и обединяват в себе си комбинация от цветове и стилове , даващи ти възможността да пресъздадеш всяка визия по начина, който ти харесва ! Дрехите Jack and Jones Originals са дръзки и индивидуални, които подхождат на хората , които не се боят да се откроят сред другите. Подходящи са за съвременните мъже , които много често комбинират многообразни начини на обличане в елементите и детайлите на облеклото си. Колекцията Jack and Jones Originals предлага многоцветни облекла , като щамповани тениски , блузи за всеки ден , суитшърти и дънки .

Вижте нашите дрехи Jack And Jones 1
Вижте нашите дрехи Jack And Jones

Колекцията дрехи Jack and Jones Vintage Clothing

Дрехите Jack and Jones Vintage Clothing, подобно на най-първите дънкови облекла на марката , акцентират на майсторската изработка и висококачествения модел. Те са вдъхновени от оригиналния винтидж стил, създават отново избелените продукти, сякаш минали през много пранета в пералня, кръпки, които са зашити върху първоначалните парчета, от които е направено облеклото, което прилича на кръпки. И по наименованието си , колекцията дрехи Jack and Jones се свързва с един особен времеви период , а в изработката си се опитва да хване неподправената душа на дънките. Дрехите Jack and Jones от тази серия представят най-добра изработка , допълнени специфични и единствени по рода си, сами по себе си, орнаменти, за да представят изключителната винтидж визия с вплетени в нея тренди нотки . С почит към традициите в в тази насока, дрехите Jack and Jones Vintage Clothing представляват моделите, които ще допълват визията на смелите мъжки личности , които предпочитат рок-енд-рола и поддръжници на традиционното за този период.

Линията дрехи Jack and Jones Tech

Линията дрехи Jack and Jones Tech се опитва да предложи максимално удобство за всекидневието , без, разбира се, да неглижира висококачествените материали , необходими за направата им. Тъкмо в числото на точно тези дрехи Jack and Jones спадат предложенията за спорт на бранда, които вероятно ще предизвикат интереса ти ! Вдъхновени от натоварения начин на живот , който хармонира между спорта, модата и удобното облекло , дрехите Jack and Jones Tech са удачни за различните климатични условия през всеки един сезон – пролет, лято, есен и зима . Те ще се понравят на представителите на мъжкия пол, за които е важно качеството и удобството , предпочитат спорта , но не са готови да пренебрегнат добрата визия. Всички дрехи Jack and Jones от точно тази серия са подходящи за активности навън и сред природата , а прибавените детайли са новаторски и целят да ти помогнат в най-голяма степен , когато се намираш в такава среда .

Невероятни дрехи Jack And Jones 2
Невероятни дрехи Jack And Jones

От създаването си до днес дрехите Jack and Jones са преминали през пет самостоятелни линии

От създаването си до наши дни дрехите Jack and Jones са развити чрез 5 самостоятелни линии на марката – дрехите Jack and Jones Vintage Clothing, дрехите Jack and Jones Premium, дрехите Jack and Jones Originals, дрехите Jack and Jones Core и дрехите Jack and Jones Tech. Заедно, всички тези линии имат за цел да съберат на едно място абсолютно всички стилове , възгледи и идеи , но се разграничават помежду си , за да прилягат на разнообразните вкусове и начини на обличане.

Намерете най-добрите оферти за дрехи Jack And Jones 3
Намерете най-добрите оферти за дрехи Jack And Jones

В началото дрехите Jack and Jones са били най-вече дънки

В началото след основаването на фирмата, дрехите Jack and Jones са най-вече дънки, тъй като денимът вече е трайно установен на международните ниши и се предлага в всякакви варианти . И до днес , моделите дънки се продават във всякакви цветови гами и нюанси , избелени , по-малко или повече накъсани , по впити към тялото , от вида „skinny fit“ и “slim fit”, обичайните модели „regular fit“ и още много други . Това е и подходът, с който марката успява да си спечели позиции пред света и да се нареди до останалите успели производители на дънки . Напоследък , компанията лансира серията дрехи Jack and Jones Jeans Intelligence, която предопределя основната идея на дънковите облекла и има за цел те да бъдат с по ниски цени за всеки човек . Това , на което държи , е преди всичко високото качество, впечатляващият дизайн и майсторството на изработка.

Изключително качествени дрехи Jack And Jones 4
Изключително качествени дрехи Jack And Jones

Дрехите Jack and Jones са модерни за винаги

Дрехите Jack and Jones са могат да се носят през всеки ден – създават се новаторски дизайни от съвременни и разнообразни платове блузки с къс ръкав и ризи, в разнообразни цветове или с прибавени елемента , модерни в точно определения етап на представяне пред клиентите на колекцията . Тъкмо за тази определена линия дрехи Jack and Jones, компанията упражнява дейност в тясно съдружие с малък на брой влюбени в работата си снабдители, които стигат до най-високо качество на крайния продукт . Благодарение на колективната им работа , дрехите Jack and Jones стават необходими за облеклото на всеки човек , валидни за какъвто и да е повод . Дрехите Jack and Jones Premium отиват на мъже с модерен начин на живот и елегантен външен вид – такива , които се стремят да наложат изчистената линия , но в по-модерна и актуална разновидност .

Линията дрехи Jack and Jones Premium

Дрехите Jack and Jones Premium се основават на изчистен стил и се характеризират с ярки облекла и модели , познати като „икони“ в общественото пространство . Прекрасно познатата класика е съчетана с модерни елементи , от модерните течения.

Каталог дрехи Jack And Jones 5
Каталог дрехи Jack And Jones

Вземи идея за визията си

Съумяхме ли да провокираме твоето внимание ? Много очакваме да бъде така ! Дрехите Jack and Jones са направени с голямо внимание към употребяваните платове и създадените орнамента, за да обхванат различните начини на обличане и уникалната индивидуалност, която да ти се хареса и да можеш да избираш сред многото оферти. Компанията истински заслужава да бъде оценена и в България по начина , по който се е доказала и в другите държави.

Разгледайте още повече наши артикули и сетове дрехи :

обувки Jack & Jones
маратонки Аdidas Адидас
маратонки Jordan
анцузи Nike
тениски Nike

Огромно разнообразие от дрехи Jack And Jones 6
Огромно разнообразие от дрехи Jack And Jones
Намерете дрехи Jack And Jones 7
Намерете дрехи Jack And Jones
Ефектни дрехи Jack And Jones 8
Ефектни дрехи Jack And Jones
Изключително качествени дрехи Jack And Jones 9
Изключително качествени дрехи Jack And Jones

Серията дрехи Jack and Jones Vintage Originals
Колекцията дрехи Jack and Jones Vintage Clothing
Линията дрехи Jack and Jones Tech
От създаването си до днес дрехите Jack and Jones са преминали през пет самостоятелни линии
В началото дрехите Jack and Jones са били най-вече дънки
Дрехите Jack and Jones са модерни за винаги
Линията дрехи Jack and Jones Premium
Вземи идея за визията си

Leave a Reply